Aula de Xàtiva

El Centre de Xàtiva, és l'última Aula creada i adscrita al Centre Alzira-Valencia Francisco Tomás i Valiente. Amb ella són ja 6 les seus permanents: Alzira, València, Gandia, Ontinyent, Sagunt i Xàtiva. La seua posada en funcionament ha sigut possible a través de la signatura d'un Conveni entre la Junta Rectora del Consorci del Centre Alzira-Valencia i l'Excm. Ajuntament de Xàtiva. El conveni va ser subscrit el 17 d'octubre de 2007 i va ser signat pel Sr. Rector de l'UNED, D. Juan A. Gimeno Ullastres, com a President de la Junta Rectora del Centre i el Sr. Alcalde de Xàtiva, D. Alfonso Rus Terol, que exerceix també el càrrec de President de la Diputació de València.

Les seu de Xàtiva està situada en carrer Sant Agustín nº 9, en l'edifici de l'antic Convent de Sant Agustín que ha sigut remodelat i és compartit amb el Conservatori Luis Milà. En ella s'imparteixen els següents estudis: Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Història de l'Art, Grau en Turisme, Grau en Dret, Grau en Treball Social, Grau en Informàtica , Grau en Tecnologies de la Informació, Curs d'accés a majors de 25 anys i Uned sènior per a majors de 55 anys.

 

Compta amb serveis permanents de Tutories presencials, Coordinació, exercida per D. Javier Martín Olivares, Administració, Secretaria i Biblioteca. Des de 2011 hi ha instal·lada un aula AVIP que possibilita la transmissió bidireccional de tutories entre totes les seus del Centre i Xativa

CONEIX-NOS